sâmbătă, 22 iunie 2013

despre mine



Sunt medic specialist dermatolog din anul 2007.

Din 2010 lucrez ca si medic specialist dermatolog in Marea Britanie, iar in Romania consult la centrul medical Uroderm precum si clinica Mediqa din Arad.

Am absolvit liceul Moise Nicoara din Arad, apoi am urmat facultatea de medicina Carol Davila din Bucuresti. Am absolvit in anul 2000, iar in urma concursului de rezidentiat am ales sa devin dermatolog, rezidentiatul facandu-l tot in Bucuresti.

Am avut multiple burse si stagii de pregatire in strainatate. Am urmat un curs de dematopatologie de 4 luni la Clinica Dermatologikum din Hamburg, sub indrumarea dr. Almut Boer, autoare a numeroase carti in acest domeniu. De asemenea m-am specializat in microchirurgie cutanata, urmand un stagiu de pregatire la spitalul Neukolln din Berlin.

Sunt foarte mandra ca in anul 2009, am participat ca si profesor in cadrul programului facultatii de medicina Phnom Penh, Cambogia pentru obtinerea diplomei in dermatologie.

Domeniile mele de interes sunt dermatopediatria, dermatoscopia (monitorizarea nevilor, alunitelor, cutanate), chirurgia cutanata, peelingul chimic, injectarea de toxina botulinica.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu